Hvordan du blir kvitt fregner

Andre fra Eirin Kristiansen

Fregner – for noen stolthet for noen stygge merker de ønsker å bli kvitt. Hvis du tilhører den andre gruppen her er noen, pålitelige tips hvordan «bleike» dem.

Først av alt, må vi vite hva fregner er for å kjempe med dem effektivt.

Fregner i noen tilfeller er ned til arvelig. Hvis foreldre har en lys hud og mørkt hår, er barnet utsatt for har brune prikker. Resten av befolkningen med fregner kan legge skylden på solen. Solen reagerer med melanin i huden skape mørke prikker. De kan være skjult med bruk foundation eller en BB krem, men de fleste mennesker med fregner ønsker å permanent minimal sitt utseende.

Fregner1

Den mest effektive måten å falme mørke prikker er sitronsaft. I likhet med sitronsaft arbeid på epler for å hindre dem fra å gå brun. Det vil reagere og hemme melanin dannes i huden din. Før du påfører sminke, ta en bomullspinne , suge den en frisk sitronsaft, tørk den over hele ansiktet, og la den sitte i ca 10 min. Skyll den bort med et varmt vann og bruke en mild fuktighetskrem med høy solfaktor. Hvis du gjør det hver dag, vil du se at dine fregner vil forsvinne på et blunk.

En annen stor jord plante som kan lage flekker ser mindre er agurk. Alike sitron, den har en sterk bleking egenskaper. Det forsiktig «bleker» noen hud misfarging. Dette grønnsak fungerer magi som det lindrer det og dyp hydrat den. Du kan enten skjære en agurk eller sette den i ansiktet, eller du kan knuse den i en bolle og bruke masken på huden.

Det siste naturlige middelet er et persille. Hakk haugen med friske persillen og legg dem til i kokende vann. Slå av varmen og la blandingen avkjøles. Tørk ansiktet ditt en gang om dagen med denne persille juice. Den har en sterk bleking effekt, og det kan bli kvitt akne.

Hvis ingen av disse tipsene ut til å hjelpe, ikke bekymre deg så fregner tendens til å falme som folk blir eldre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *