SuperStay Better Skin Maybelline Foundation

Ansikt fra Eirin Kristiansen

Visste du at Maybelline stiftelser er viden anbefalt av mote modeller? En av de beste Maybelline produktet er usentralt Better Skin flytende foundation. Hvis du ønsker å føle seg som en modell, bruke den.

Hvordan fungerer ColourStay? Produsenten garanterer fenomenale frisk hud og umiddelbar huden falskhet. Både Vitamin B5, som i betydelig grad kan forsinke tegn på aldring og Sepitonic M3 de nøytralisere frie radikaler. Den naturlige ingredienser kan forynge og gjøre huden puste fritt. Den usentralt bedre hud foundation reduserer eventuelle feil og dekke hud misfarging. Formel rik på actyl C vil selv hudfarge.

Better-Skin1

Er det virkelig så bra?

Foundationen er ikke anbefalt til noen med hud problem som akne. Det kan brukes av de med tørr eller blandet hudfarge. Det er skånsom mot sensitiv hud, og det ikke flasse. Dekningen det gir er fra lett til middels, men noen hevder at du enkelt kan få masken effekt hvis du legger for mye av produktet. Det kan være vanskelig å distribuere det med fingrene eller svamp derfor er det best å bruke tykk foundation børste.

Den Maybelline foundation kommer i seks forskjellige nyanser. Valget er ikke rik, og du kan finne problemer med å finne den perfekte match. Den usentralt formelen virker kremet og glatt. Da gjaldt men det tørker fort forlate flekker. Det tar mye av praksis og ferdigheter til å alliere det jevnt. Finishen det gir er matt, og det varer i ca 3-4 timer. Etter den tid, er små oppfriskning nødvendig for å holde t-sonen oljeproduksjon i sjakk.

Foundationen emballasjen er elegant og stilig. Den har en pumpe som fordeler riktig mengde produkt. Den ColourStay foundation er effektiv, og det varer i ca 4 måneder ved daglig. Prisen varierer fra butikk til butikk, men det skal koste mer enn 85 NOK.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *