Bare Minerals® Sminke trinn for trinn

Ansikt fra Eirin Kristiansen

Hva er Bare Minerals®?

Bare Minerals® er kosmetisk linje som er skapt av Bare Escentuals Company ble foundationt i 1976 i California. Bare Minerals frammet helt fra begynnelsen naturlige skjønnhetsprodukter som ikke inneholder noen skadelige ingredienser.

Bare Minerals Sminke0Den enorme populariteten kommer når Bare Mineral Foundation har blitt utgitt. Det har blitt annonsert som en helt naturlig og konserveringsmiddel-free foundation. Det var et stort gjennombrudd i skjønnhetsindustrien. Kunder følte forelsket Bare Minerals. Det var den første foundation som ikke inneholder oljer, talkum og duft blir svært attraktivt for kunder med sensitiv hud. Formelen er beriket i glimmer, vismut oxychloride og sinkoksid som gir næring til huden forsinke dets aldring. Hvert Bare Mineral produktet inneholder også titandioksid, som sprer ultrafiolett lys og skaper en beskyttende barriere mot solstråler. Hvert produkt er merket med forskjellige solfaktor i henhold til mengden av titandioksyd i formelen.

Det første skrittet for å perfeksjonere feilfri hud er Bare Minerals Skin Rev-er Upper. Det er et produkt som jevner overflaten av huden din. Det må brukes som en prep før du setter mineral foundation på. Dette produktet er nå på vitaminer og mineraler som hydrat huden for hele dagen når iført sminke. Det inneholder også salisylsyre og glykolsyre som kan rense tilstoppede porer og etterlater huden ren og glatt.

Når huden er klar, kan du gå videre og bruke Bare Mineral Foundation. Foundationen er i form av en løs pudder så det må brukes med børsten. Ta en bit av pudderet på børsten tappe av overflødig produkt. Mineralfoundation er veldig effektivt så eneste lille bit av pudder vil gjøre jobben. Selv om du har tørr hud kan du fortsatt bruke miste pudder foundation. Dette mineralet produktet er svært kremaktig å ta på, det gjør ikke la noen tørre flekker, og det ikke flasse. Uansett hudtype du har, gir mineral foundation deg lys til medium dekning, bar hud, og friskt utseende.

Etter at foundationen er gjort, kan du skjule alle hud misfarging. Bare Minerals anbefaler å bruke små, tette børste og foundationen for å dekke alle hud feil. Ved å trykke produktet på huden, kan vi få full dekning og gjemme selv svært mørke flekker eller mørke ringer under øynene sirkler. Den Bare Minerals gir deg airbrush, feilfri ser make-up.

Bare Minerals Sminke

Cons av Bare Mineral produktene er at børsten er påkrevd. Den kosmetiske selges på egen hånd og børsten selges separat. Med mindre du er eier av en god kabuki børste, må du bruke rundt 30 € på en anstendig make-up verktøy.

Den største fordelen med Bare Minerals serien er at foundationen er longwearing. Den varer i hele dag og ingen touch-ups er påkrevd. T- sone forblir matt og kinnet områder ikke får tørr. Bare Minerals produkter er rimelige og noen make-up lover vil bli glad for å oppdage at selskapet selger personlige make-up sett med verktøy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *