Ansikt

Alt du trenger å vite om foundation

Sminke er ikke lett, og noen ganger det tar år å lære det. Vi eksperimenterer med ulike kosmetikk og vi vanligvis komme unna med det, selv om effekten er ikke som om vi hadde spådd tidligere. Foundation er derfor et av de skjønnhetsprodukter som må bli matchet perfekt, ellers kan det ødelegge hele utseendet. Vet du hvordan du velger den rette?

fundation

Her er alt du bør vite når du kjøper den ultimate foundationen

  • Trinn én. Rensing av huden.
    Before you put anything on your face, make sure it is perfectly clean and moisturized. The most effective cleansing method is using the face scrub. This method can remove all dead cells and impurities so that the makeup will hold to the skin better. Then, make sure that you hydrate your skin with deep moisturizing. Pay attention to the dry areas of your face mainly cheeks and around your nostrils. You don’t want your setting powder to flake off and create dry patches on the skin.
  • Trinn 2. Match foundation til din hudtype.
    Det finnes forskjellige typer av hud og hver av dem har forskjellige behov. Hvis din hudfarge er tørr plukke oljebasert foundation. På den annen side, hvis du har en kombinert hud som skinner i T-sonen, velger mattende væske pudder. Vi kan også skille væsker med full, medium eller ren dekning. Hvis du har mye å skjule, kan du få full dekning pudder eller den gode concealler. Du bør også ta hensyn til ingrediensene i den aktuelle foundationen. Jo mer naturlig og uten ekkel, jo bedre. Noen hudtyper er utsatt for kviser når de behandles med visse typer av flytende foundation.
  • Trinn 3 Få rette nyanser.
    Det kan se ut til at matcher foundation til huden din tone er nesten umulig. Ingenting kunne være lengre fra sannheten . Den viktigste regelen er å prøve foundationen ikke på ansiktet eller halsen, men på baksiden av håndleddet . Ansiktet ditt kan være brun og det kunstige lyset vil ikke gjøre det rettferdighet. Hvis produktet passer godt på hendene, det betyr at det er riktig nyanse for deg.
  • Trinn 4 Bruk forskjellige toner avhengig av sesong.
    Du kan finne at det foundationen som du har brukt i løpet av vinteren er litt for lys for sommeren. Tilsvarende væske pudder som du har kjøpt i løpet av slutten av våren skaper ansiktsmaske på vinteren, blek hudfarge. Det ville være flott om du kunne ha det samme produktet i to tones- lysere og mørkere og bruke dem i henhold til sesong.
  • Trinn 5 Bruk ansiktsprimer.
    Hvis du ønsker makeup varer mye lenger, bruker du ansikts base før du legger foundation på. Du vil se at sminke ikke vil kreve noen touch-ups, og at det fortsatt vil se frisk, selv om kvelden.
  • Trinn 6 Påføringsmetode.
    Det er veldig personlig, og alle liker annerledes måte å påføre foundation. Flytende foundationer kan påføres med en tykk pensel eller en fuktig Beauty Blender. Mousse- og kremaktige foundations som fungerer best når du bruker fingrene til å varme den opp og fordele jevnt på huden din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *